You are not logged in. (Login)
Njoftime dhe Lajme te Pergjithshme

DiscussionStarted byRepliesLast post
Shkolla Teknike Ekonomike Tirane Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Sun, 15 Jun 2014, 11:49 AM
Vizite studimore në Austri Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Tue, 25 Feb 2014, 08:25 PM
Aktiviteti i mbylljes së projektit ALBIZ Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Sun, 19 Jan 2014, 10:49 PM
ALBIZ-Aktivitete nentor 2013 Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Sun, 27 Oct 2013, 06:09 PM
Materialet mesimore ne MOODLE Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Sun, 27 Oct 2013, 06:04 PM
Materiale te reja ne www.al-biz.al Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Mon, 23 Sep 2013, 06:11 PM
Takimi XI i PASO-ve Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Wed, 11 Sep 2013, 04:40 PM
Seminari rreth BE-se 26-27 gusht 2013 Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Tue, 20 Aug 2013, 05:54 PM
Seminari i reflektimit 26-27 gusht 2013 Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Tue, 20 Aug 2013, 05:45 PM
Seminari i mesuesve te anglishtes Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Fri, 28 Jun 2013, 11:09 AM
Seminari i PASO-ve Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Fri, 28 Jun 2013, 11:05 AM
Trajnimi "Financa 5" Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Tue, 4 Jun 2013, 03:37 PM
Prezantimi i materialeve mesimore ne MASH Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Tue, 21 May 2013, 05:15 PM
Ditet e Dyerve te Hapura Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Tue, 21 May 2013, 05:14 PM
Trajnimi ne MOODLE i mesuesve dhe nxenesve te shkolles "Nazmi Rushiti" Peshkopi Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Wed, 17 Apr 2013, 11:35 AM
Trajnimi ne MOODLE i mesuesve te shkolles se mesme mekanike Lushnje Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Wed, 17 Apr 2013, 11:25 AM
Trajnimi ne MOODLE i mesuesve te shkolles "Antoni Athanas" Sarande Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Mon, 15 Apr 2013, 12:38 PM
Konferenca "Biznesi drejt arsimit profesional" Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Sat, 6 Apr 2013, 08:22 PM
Trajnimi rreth platformës në MOODLE i mësuesve të shkollës "Enver Qiraxhi"Pogradec Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Sat, 6 Apr 2013, 08:21 PM
Trajnimi ne MOODLE me mesuesit e shkolles "Isuf Gjata" Korçë Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Sat, 6 Apr 2013, 08:20 PM
Workshop V për hartimin e materialeve mësimore Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Wed, 13 Mar 2013, 06:31 PM
Shkolla e trajnereve - materiale brenda kursit Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Wed, 6 Feb 2013, 08:21 PM
Platforma ALBIZ dhe perdorimi i teknologjise se informacionit ne mesimdhenie Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Fri, 1 Feb 2013, 06:01 PM
Sigurimi i cilesise - projektet shkollore 2012-2013 Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Thu, 24 Jan 2013, 07:22 PM
Shkolla e trajnereve-faza e trajnimeve te monitoruara Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Thu, 24 Jan 2013, 07:14 PM
Aktivitete ne vijim janar-shkurt 2013 Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Fri, 4 Jan 2013, 06:23 PM
Gezuar Festat - Frohe Feste - Happy Holidays Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Wed, 26 Dec 2012, 04:08 PM
Trajnimi rreth metodave mesimore - grupi II Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Mon, 10 Dec 2012, 11:01 AM
Drejtimi i shkolles: Drejtimi dhe zgjidhja e konflikteve Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Fri, 30 Nov 2012, 02:59 PM
Takime rajonale shkolle-biznes Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Thu, 15 Nov 2012, 01:25 AM
www.al-biz.al @ Ali Myftiu Elbasan Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Thu, 15 Nov 2012, 01:21 AM
Aktivitete trajnuese - nentor 2012 Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Fri, 26 Oct 2012, 02:49 PM
Shkolla e trajnereve ne arsimin profesional Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Wed, 10 Oct 2012, 12:10 AM
Materialet e seminarit te sipermarrjes Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Tue, 2 Oct 2012, 05:18 PM
Takimi VI i PASO-ve Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Fri, 21 Sep 2012, 01:59 PM
Sjellje sipermarrese - seminari dhe lende (kurs) i ri ne Moodle Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Thu, 20 Sep 2012, 11:25 AM
Detyra per seminarin II "Menaxhimi modern i shkolles" Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Tue, 18 Sep 2012, 05:36 PM
Aplikimi per modulin "shkolla e trajnereve ne arsimin profesional" Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Mon, 3 Sep 2012, 12:09 PM
Manuali i perdorimit te Moodle Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Mon, 3 Sep 2012, 11:51 AM
Kursi "Seminare reflektimi" Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Fri, 24 Aug 2012, 04:46 PM
Plani i aktiviteteve gusht-dhjetor 2012 Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 1 Sonila Limaj
Fri, 17 Aug 2012, 04:55 PM
Seminari III i reflektimit te projektit / 27-28 gusht 2012 Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 2 Sonila Limaj
Sat, 21 Jul 2012, 03:09 PM
Materialet mesimore- Detyra per takimin e trete (workshop) II Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 1 Sonila Limaj
Fri, 6 Jul 2012, 04:24 PM
Hartimi i materialeve mesimore Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Thu, 5 Jul 2012, 06:07 PM
Vizita studimore ne Austri Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Thu, 5 Jul 2012, 05:51 PM
Panairi Nderkombetar i Firmave Ushtrimore Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Fri, 13 Apr 2012, 03:15 PM
Urime per Festen e 7 Marsit! Picture of Agron Pullumbi Agron Pullumbi 0 Agron Pullumbi
Wed, 7 Mar 2012, 11:51 AM
Seminari "Te nxenit per sipermarrjen" Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Sun, 26 Feb 2012, 06:37 PM
Seminari i drejtoreve Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Thu, 16 Feb 2012, 11:45 AM
Panairi Nderkombetar i FU Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Fri, 3 Feb 2012, 05:32 PM
Pasurimi i platformes ALBIZ Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Fri, 6 Jan 2012, 12:09 PM
Seminari ne lidhje me metodat mesimore Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Sun, 11 Dec 2011, 07:35 PM
Pershtatja e platformes Moodle ne www.al-biz.al Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Tue, 29 Nov 2011, 04:06 PM
Struktura me Lende Mesimore Picture of Agron Pullumbi Agron Pullumbi 0 Agron Pullumbi
Mon, 21 Nov 2011, 12:07 PM
Materialet e seminarit te FU Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Mon, 14 Nov 2011, 12:24 PM
Diskutimi i Certifikates dhe Regjistrit Picture of Agron Pullumbi Agron Pullumbi 0 Agron Pullumbi
Fri, 4 Nov 2011, 01:35 PM
Seminari IV trajnues per firmen ushtrimore Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Thu, 3 Nov 2011, 01:35 PM
Takimi i PASO-ve Picture of Sonila Limaj Sonila Limaj 0 Sonila Limaj
Wed, 2 Nov 2011, 02:41 PM
Skip Navigation

Navigation

Skip Calendar

Calendar

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
      1 2 3 4
5 Today Monday, 6 July 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31